Koop op Bedrijventerrein ’t Hietveld

Voordelig bouwen in de grensregio

DINXPERLO – Op Bedrijventerrein ’t Hietveld in Dinxperlo ligt de weg erin en is de riolering aangelegd. Kortom; de infrastructuur is helemaal af. Willen ondernemers uitbreiden, verhuizen of starten? Ze kunnen, bij wijze van spreken, direct met de bouw van hun bedrijfspand beginnen. Merrem Kunststoffen is het eerste bedrijf dat zich op ’t Hietveld vestigt. Eind van dit jaar verhuizen ze naar de nieuwe stek.

Bram Klomps, mede-eigenaar van Bedrijventerrein ’t Hietveld, is blij dat het bedrijventerrein er nu echt is gekomen. In 1997 werd het perceel van 14 hectare in Dinxperlo aangekocht. Bram: “Op het moment van aankoop weten we al dat we op deze mooie zichtlocatie direct aan de Rondweg een bedrijventerrein willen ontwikkelen. Dat de werkelijke uitgifte van kavels pas 20 jaar later plaatsvindt, konden wij destijds niet vermoeden. Maar nu de economische groei in Nederland een feit is, zijn we er helemaal klaar voor. Er is nog 7 hectare aan uitgeefbare kavels beschikbaar.”

Aantrekkelijkste grondprijzen van de regio
“Er zijn veel voordelen voor bedrijven om zich juist in Dinxperlo te vestigen”, vertelt Bram. “Bedrijventerrein ’t Hietveld ligt pal aan de Duitse grens en naast De Rietstap, waar al volop bedrijvigheid is. Binnen 10 minuten rijd je over de A3 richting Arnhem of Oberhausen. Daar komt bij dat de gronduitgifteprijs zeer aantrekkelijk is. Bram vervolgt: “Er zijn meer bedrijventerreinen in onze regio met kaveluitgiftes, zoals in Aalten, Varsseveld, ’s-Heerenberg en Doetinchem. Maar de gronduitgifteprijzen van ’t Hietveld zijn verreweg het aantrekkelijkst. Wij rekenen vanaf € 55,- per m2 (exclusief btw). Kijk en vergelijk, adviseer ik ondernemers die willen bouwen in de grensregio!”

Klomps Bouwbedrijf als partner

Ondernemers die geïnteresseerd zijn in een kavel, maar voor het nemen van de definitieve beslissing meer willen weten over de totale kosten, zijn bij Klomps Bouwbedrijf in goede handen. “Bij serieuze interesse maken wij als schot voor de boeg een investeringsoverzicht en nemen daarin de kosten van architect en bouw mee. Ook maken we een planboek. Het samenstellen van zulke gespecificeerde documenten is een tijdrovende bezigheid. Omdat ik naast grondeigenaar ook directeur ben bij Klomps Bouwbedrijf, kunnen wij de totaalinvestering van grond en gebouw op deze wijze presenteren”, aldus Bram. “Willen mensen meer weten over de beschikbare kavels en de mogelijkheden? Dan mogen ze uiteraard contact met mij opnemen!”

Bram Klomps: 0315 – 65 700 0 of mail bram.klomps@klomps.nl.
Website: www.bedrijventerrein-hietveld.nl