Bloemencorso Lichtenvoorde te volgen via Corso app

LICHTENVOORDE – Afgelopen week werd de Corso app van de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde gelanceerd. Sponsor NIICE Digital Marketing ontwikkelde in samenwerking met de PR-commissie van het bloemencorso een op maat gemaakte app. De app bevat handige informatie zoals de volgorde van de optocht, informatie over de wagens, een plattegrond met corsoroute en het laatste corso nieuws. De Corso app is te downloaden voor zowel iOS- als Android-gebruikers.

De Corso app is een handig hulpmiddel voor bezoekers van het Bloemencorso Lichtenvoorde en geeft antwoord op de belangrijkste bezoekersvragen. De app biedt onder meer een interactieve plattegrond waarop niet alleen de corsoroute, maar ook de locaties van de tribunes, parkeerplaatsen, eet- en drinkgelegenheden en het tentoonstellingsterrein te vinden is.

Ook bevat de informatie over de deelnemende corsowagens en kun je tijdens de optocht via de app eenvoudig je stem uitbrengen voor de publiekspijs. Via zogenaamde ‘pushberichten’ word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en niet geheel onbelangrijk: de uitslag van het corso. Daarnaast vind je in de app het hele jaar door de laatste nieuwtjes over het corso.