Home » Lichtenvoorde » Collectief Lichtenvoorde presenteert tentoonstelling geïnspireerd op Kinderboekenweek-thema

Collectief Lichtenvoorde presenteert tentoonstelling geïnspireerd op Kinderboekenweek-thema

772

LICHTENVOORDE – Het Foto Collectief Lichtenvoorde heeft opnieuw het thema van de Kinderboekenweek, dit jaar “Bij mij thuis”, aangegrepen voor een nieuwe fotoreeks. De tentoonstelling is tot het einde van 2023 te zien in De Dahlia, de cursusruimte van de Bibliotheek Lichtenvoorde.

Over het Foto Collectief Lichtenvoorde
Het Foto Collectief bestaat uit een groep amateurfotografen die tweemaal per maand samenkomen. Tijdens deze bijeenkomsten, vergezeld door een professionele fotograaf, bespreken de leden elkaars werk en delen zij technische adviezen. Periodiek organiseert het collectief fotoreizen op locatie. De huidige tentoonstelling, geïnspireerd op het thema ‘Bij mij thuis’, toont beelden van huishoudelijke situaties met kinderen in de hoofdrol. Een deel van de tentoonstelling is tevens te zien vanaf de buitenkant van het gebouw aan ‘De Leest’.

Expositieruimte ‘Op de Leest’
Gelegen in de buurt van de Markt, nabij de Aldi en de Lidl, bevindt zich de Bibliotheek Lichtenvoorde met zijn kenmerkende hoek, ‘Op de Leest’. Deze ruimte biedt lokale verenigingen en organisaties de mogelijkheid om zich te presenteren. PR/Communicatiemedewerker Resy Oonk geeft aan dat de ruimte in 2024 beschikbaar zal zijn voor andere initiatieven. Organisaties die geïnteresseerd zijn in een expositie kunnen contact opnemen met Resy Oonk via 088-0062929.

Bron(nen) & Afbeelding(en)