Home » Ellen Leemrijse wint fotowedstrijd Bloemencorso Lichtenvoorde

Ellen Leemrijse wint fotowedstrijd Bloemencorso Lichtenvoorde

361

LICHTENVOORDE – Al een aantal jaren roept de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde fotografen op om hun mooiste corsofoto in te sturen. Ook dit jaar is weer volop gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Uit alle inzendingen werd de foto van Ellen Leemrijse gekozen als winnaar.

Een vakkundige jury bestaande uit Rick Mellink, Jurgen Pillen, Peter Griess, Bas Wekking en Marian ter Haar had er een zware dobber aan. Marian ter Haar: “Het onderwerp mag van alles zijn, zolang het maar betrekking heeft op het corso. Een dahliaveld, het geraamte van een corsowagen, plakpret bij de Corsokids of een corsowagen. We zijn dit jaar echt overstelpt met inzendingen. In totaal bijna 250 foto’s. Alle inzendingen krijgen een nummer en worden anoniem beoordeeld. Pas als de winnaar is gekozen, krijgt de jury te zien wie de inzender is. Het niveau lag erg hoog dit jaar, maar uiteindelijk was de jury unaniem over de foto van Ellen Leemrijse.”

Naast een eervolle vermelding in het programmaboekje ‘Corso in Zicht’, worden de foto’s ook tentoongesteld tijdens de maquettepresentatie op de zomermarkt in juli 2019. Ook kunnen de foto’s worden gebruikt ter promotie van het corso.

De winnende foto’s zijn nu alvast te bewonderen op www.bloemencorso.com

Uitslag fotowedstrijd 2018:
1. Ellen Leemrijse
2. Colin Ebbers
3. Janette van Egten
4. Alex Huinink
5. Janette van Egten
6. Chloe de Bruijn
7. Colin Ebbers
8. Ton Takken
9. Lieva Hillen
10. Dirk Bieberstaedt

Ellen Leemrijse heeft de 1e prijs gewonnen met deze foto.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen