19 mei 2024
Home » Lichtenvoorde » Lichtenvoorde 15 sept – VVD Achterhoek zoekt actieve meedenkers

Lichtenvoorde 15 sept – VVD Achterhoek zoekt actieve meedenkers

777

Op vrijdag 15 september a.s. wordt vanaf 16.30 uur bij Grand Café Markt 5 in Lichtenvoorde een Meet & Greet met Henk Kamp demissionair Minister van Economische Zaken, georganiseerd. Kamp die ooit zelf begon als lokale volksvertegenwoordiger in Borculo, gaat dan in gesprek met betrokken Achterhoekers en deelt zijn eigen politieke ervaringen van raadslid tot minister. VVD Achterhoek geeft daarmee de aftrap richting de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.
Henk Kamp: “Raadslid zijn geeft veel voldoening”

“De belangrijkste overheid voor de burgers is de gemeente. In de gemeente bepaalt de Gemeenteraad wat er gebeurt. Ik heb zestien jaar met heel veel plezier voor de VVD deel uitgemaakt van de Gemeenteraad en kan het iedereen van harte aanbevelen. We hebben allemaal onze ideeën over wat verbeterd kan worden in onze directe leefomgeving. Als lid van de Gemeenteraad heb je de kans om in samenwerking met anderen die verbeteringen ook daadwerkelijk te realiseren. Dat is bijzonder interessant om te doen en geeft veel voldoening”, aldus Henk Kamp.

Jan Markink: “Achterhoekse gemeenten zijn goede volksvertegenwoordigers waard”

VVD Gedeputeerde Jan Markink: “Actief mogen zijn als raadslid en later als wethouder, statenlid en gedeputeerde, heb ik altijd beschouwd als een grote eer. Samen de schouders eronder zetten om voor de gemeente of provincie goede dingen te doen. De gemeenten in de Achterhoek zijn het waard om goede volksvertegenwoordigers te krijgen; je denkt tenslotte mee over de beleidskaders en hebt een belangrijke controlerende taak. De VVD in de Achterhoek is een open netwerk waar iedereen zich bij aan kan sluiten. Om zelf echt actief te worden in de Gemeenteraad of gewoon om mee te praten bijvoorbeeld over het verkiezingsprogramma.”

Meet & Greet met Henk Kamp
“De Achterhoeker wil leven in een omgeving waarin je je veilig voelt, waar bereikbaarheid vanzelfsprekend is, waar wordt gewerkt voor de eigen welvaart en er zorg is voor iedereen die dat nodig heeft” aldus Gerjan Teselink, Nol Verhoeven, Bart Porskamp en Richard de Lange, de 4 fractievoorzitters van de VVD Achterhoek in respectievelijk Berkelland, Doetinchem, Oost Gelre en Oude IJsselstreek. Gezamenlijk wordt gewerkt aan een verkiezingsprogramma waarin aandacht is voor lokale én regionale thema’s. “Om al die liberale ambities tot uitvoering te kunnen brengen, hebben wij betrokken mensen nodig die ons team komen versterken.

Wij heten iedereen die graag meedenkt over de toekomst van de Achterhoek, van harte welkom op 15 september a.s. in Lichtenvoorde bij de Meet & Greet met Henk Kamp”.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!