Home » Archief » Postzegelbeurs in Lichtenvoorde bij De Swite

Postzegelbeurs in Lichtenvoorde bij De Swite

1465

LICHTENVOORDE – Op 24 september organiseert Postzegelvereniging de Achterhoek de jaarlijkse postzegelbeurs in De Swite, gelegen aan de Hendrik Leemreizestraat 2. Dit evenement biedt naast postzegels ook ruimte voor munten en ansichtkaarten. De toegang is kosteloos en de deuren staan open voor bezoekers van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De Swite dient al jaren als locatie voor de beurs, en biedt onder andere voldoende parkeergelegenheid. Verder kan men er ook terecht voor consumpties. Het evenement trekt zowel lokale bezoekers uit de Achterhoek als bezoekers uit andere delen van Nederland.

De organisatie benadrukt dat postzegelverzamelen niet enkel een hobby voor ouderen is. Er zijn diverse verzamelmogelijkheden, waaronder themaverzamelingen zoals dieren of sporten. Postzegelvereniging de Achterhoek, die ongeveer 100 leden telt, biedt potentiële jonge verzamelaars startmateriaal en albums. De vereniging organiseert ook maandelijks een clubavond in Lichtenvoorde, waar geïnteresseerden welkom zijn om kennis te maken.

Voor aanvullende informatie bezoek de website www.pzvdeachterhoek.nl of neem contact op via 06-1177 0082.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.