Home » Archief » Nightwalk Oost Gelre biedt inzicht in Lichtenvoordse bedrijven

Nightwalk Oost Gelre biedt inzicht in Lichtenvoordse bedrijven

1685

LICHTENVOORDE – Op vrijdagavond 22 september wordt de tweede editie van de Nightwalk Oost Gelre georganiseerd. De wandeling van ongeveer 10 kilometer leidt deelnemers door Lichtenvoorde, inclusief het bedrijfsterrein en verschillende faciliteiten van 24 lokale bedrijven. Het doel van dit evenement is om fondsen te werven voor De Zonnebloem afdeling Oost Gelre.

De route begint en eindigt bij State of Art aan de Nieuwe Maat en doorkruist industrieterreinen Lindebrook en De Kamp. Wandelaars krijgen hierdoor de gelegenheid om enkele bedrijven van binnen te bekijken, waaronder Aloys Roemaat, Lesli, Pillen, Atag Verwarming, Marel, Dusseldorp infra, en Knufing Transport.

Alle deelnemers beginnen gelijktijdig om 20:00 uur, en elk ontvangt een lampje om om de nek te hangen. Onderweg zullen verschillende muziekverenigingen en zanggroepen voor entertainment zorgen.

De Lionsclub Groenlo-Slingelanden, die verantwoordelijk is voor de organisatie, zet zich in voor lokale goede doelen. Naast De Zonnebloem afdeling Oost Gelre zullen ook deelnemende muziekverenigingen van het evenement profiteren. De totale opbrengst wordt bekendgemaakt aan het einde van de wandeling.

De start van de Nightwalk is om 20:00 uur met een voorprogramma vanaf 19:30 uur. Startkaarten zijn online verkrijgbaar en bij geselecteerde verkooppunten in Groenlo, zoals Jumbo Bennink, Steentjes Makelaars en Slijterij Antonius.

Meer details zijn te vinden op www.nightwalkoostgelre.nl.

Bron(nen) & Afbeelding(en)