Home » Lichtenvoorde » SteentjesWoltersMulder heet voortaan Juust

SteentjesWoltersMulder heet voortaan Juust

389

LICHTENVOORDE – SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators heeft besloten zijn naam te veranderen in Juust Advocaten & Mediators. De naamswijziging gaat gepaard met een compleet nieuwe uitstraling en huisstijl. Verder wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een nieuwe website, die naar verwachting binnen enkele weken ‘live’ gaat.

Volgens advocaat Eef Steentjes, partner binnen Juust en als zodanig ook actief als gecertificeerd mediator, sluit de nieuwe naam beter aan bij waar het kantoor voor staat. “De naam SteentjesWoltersMulder kwam nog uit de tijd dat een advocatenkantoor altijd werd genoemd naar de partners. Maar eigenlijk voelden we ons niet meer thuis bij die lange opsomming van achternamen. Wij zijn helemaal van deze tijd, spreken klare taal, staan dicht bij onze cliënten en willen mensen snel verder helpen. Dat vraagt wat ons betreft om een kordate en toegankelijke naam. Vandaar onze keuze voor Juust: kort en krachtig, en ook nog met een Achterhoeks tintje.”

Naast een weerspiegeling van de identiteit van het kantoor is de nieuwe naam bedoeld als een uitnodiging voor de buitenwereld, aldus mede-partner Mieke Mulder, eveneens advocaat en gecertificeerd mediator: “Met deze nieuwe naam en uitstraling willen we de drempel verlagen, ook voor iedereen die ons nog niet kent. We willen mensen laten zien dat wij als advocaten en mediators midden in hun wereld staan en dat ze heel goed bij ons terecht kunnen met vragen en problemen op juridisch gebied.”