Veldtoertocht Lus van Beltrum


LICHTENVOORDE – De WTC Keitrappers Veldtoertocht “Porskamp Installatietechniek Lus van Beltrum” is als een van de oudste Veldtoertochten in de Achterhoek een ware klassieker. Nieuw vanaf 2019 is de afstand van 70 KM, dit om de tegenmoet te komen aan de behoefte van de echte “Die Hard”. Er is dus nu keuze uit 5 afstanden: 30-40-50-60 en 70 KM. Op deze manier kan iedere deelnemer op zij eigen niveau de uitdaging van ‘’De Lus van Beltrum” aangaan.

Elk jaar worden vernieuwde routes aangeboden die door medewerking van veel grondeigenaren alleen op de dag van de tocht voor deelnemers toegankelijk zijn. Hierdoor ontstaat een unieke en aantrekkelijke MTB Tocht met verrassende singeltracks en doorsteken. Je mag over paden fietsen die anders voor publiek niet met de fiets niet toegankelijk zijn. Laat je verrassen door deze verborgen schoonheid van onze mountainbikeroutes en ga de uitdaging aan met het Achterhoeks landschap.

Deelnemers aan de afstanden 60 en 70 km kunnen starten tussen 8.30 uur en 9.30 uur en worden geadviseerd vroeg te starten. Deelnemers aan de 30-40 en 50 km kunnen starten tussen 8.30 uur en 10.00 uur en worden geadviseerd te starten na 9.00 uur.

NTFU Keurmerk “Extra Goed Geregeld”

De ”Lus van Beltrum” draagt sinds 2016 met trots het “Extra Goed geregeld ” keurmerk van de NTFU. Bij de toekenning van het keurmerk wordt o.a. gekeken naar: Organisatie, routebeschrijving, uitpijlen, veiligheid, service, en beveiligde fietsenstalling.

Deelnemersinfo:
Startplaats: Sporthal De Sonders Avesterweg 1A 7156 MH Beltrum
Startijd: zondag 20 oktober, 8.30 uur – 10.00 uur
Voorinschrijving en tochtinfo: http://www.keitrappers.nl of http://www.fietssport.nl

Deelnamekosten €6.-
Bij voorinschrijving €5.-
NTFU leden €4.-

Vanuit startplaats Lichtenvoorde zal dan op zondag 11 november de
“Vishandel Bomers Lus om Lievelde” worden verreden


Bron: Streekgids.nl
Foto: PR


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.