Home » Lichtenvoorde » Voorstelling én historische beelden in bieb tijdens Lichten-voor-de-vrijheid-tour

Voorstelling én historische beelden in bieb tijdens Lichten-voor-de-vrijheid-tour

1125

LICHTENVOORDE – Op zondag 5 mei zal de Bibliotheek Lichtenvoorde een onderdeel zijn van de Lichten-voor-de-vrijheid-tour. In de bibliotheek is twee keer een voorstelling voor hele jonge kinderen te zien, worden gedichten voorgedragen die ingezonden zijn voor de gedichtenwedstrijd én zijn historische filmbeelden van de bevrijding te bekijken. De toegang is helemaal gratis

Gedichten en filmbeelden bevrijding
Vanaf 13.00 uur, dus vanaf de start van de ‘Lichten-voor-de-vrijheid tour’, is de bibliotheek geopend voor iedereen. In de Dahliaruimte worden permanent beelden getoond van de bevrijding van Lichtenvoorde. Daarnaast worden er regelmatig gedichten voorgelezen, die zijn ingezonden voor de wedstrijd die de bibliotheek samen met Achterhoek Nieuws heeft georganiseerd. Een aantal gedichten zal ook geëxposeerd worden in de bieb.

Voorstelling ‘De koning die het donker verbood’
Om 14.00 en 15.30 uur speelt Kelly Roemaat de vertelvoorstelling ‘De Koning die het donker verbood’, een voorstelling voor kleuters over de vrijheid hebben om keuzes te mogen maken. Een aanrader voor ouders en kinderen!

Bron(nen) & Afbeelding(en)