Home » Lichtenvoorde » Zwarte Cross 2024 kaartverkoop nagenoeg uitverkocht 

Zwarte Cross 2024 kaartverkoop nagenoeg uitverkocht 

850

LICHTENVOORDE – De organisatie van de Zwarte Cross, Feestfabriek Alles Komt Goed B.V., heeft bevestigd dat de kaartverkoop voor de editie van 2024 bijna is uitverkocht. De verkoop ging zaterdagmorgen om 11.00 uur van start en binnen twee uur waren de meeste tickets verkocht, waaronder alle camping- en dagkaarten voor het weekend.

Een opvallend aantal van 93.000 mensen bevond zich in de digitale wachtrij op het hoogtepunt van de kaartverkoop. De enige beschikbare tickets zijn nu nog voor de donderdag en de nieuw toegevoegde luxe campingoptie ‘Camping ’t Zilveruitje’.

Het festival staat gepland voor 18 tot en met 21 juli 2024 en draagt het thema ‘Make Schik, Not War’. Dit motto nodigt bezoekers uit tot het maken van plezier in een tijd waarin dit als essentieel wordt beschouwd.

Naast de traditionele muziek, theater, cross en stunts, zal de Zwarte Cross in 2024 een extra festivaldag toevoegen. De donderdag, voorheen een dag met een beperkt programma enkel voor campinggasten, zal nu een volwaardige festivaldag worden.

Voor degenen die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen, beveelt de organisatie aan om de officiële doorverkooppartner TicketSwap in de gaten te houden voor een veilige aankoop van tickets.

De eerste namen van de line-up zullen volgens de jaarlijkse traditie in december worden vrijgegeven.