Home » Meddo » Sportclub Meddo kondigt de terugkeer van de Keiloop aan

Sportclub Meddo kondigt de terugkeer van de Keiloop aan

949

MEDDO – Sportclub Meddo heeft het genoegen aan te kondigen dat, na een onderbreking van drie jaar, de traditionele Keiloop wederom zal worden georganiseerd. De 36e editie van dit evenement is vastgesteld op tweede kerstdag, dinsdag 26 december.

De Keiloop biedt diverse loopafstanden aan voor een breed publiek. Dit jaar kunnen jonge atleten tot en met 9 jaar meedoen aan de 1 kilometer kidsrun. Voor de volwassen deelnemers zijn er afstanden van 3,2 kilometer, 5 kilometer, 10 kilometer en 15 kilometer. De routes voor de langere afstanden zijn vernieuwd, met een traject dat zowel het schilderachtige buitengebied als het centrum van Meddo aandoet.

Deelnemers kunnen zich vooraf inschrijven via de volgende link: https://inschrijven.nl/form/2023122650577-nl. De organisatie benadrukt het gemak van de digitale tijdsregistratie die dit jaar opnieuw wordt ingezet. Bovendien heeft Sportclub Meddo de steun van meerdere sponsoren verkregen die aantrekkelijke prijzen ter beschikking hebben gesteld voor de deelnemers.