Home » Regionaal » Achterhoekse muzikanten gezocht voor recordaantal optredens

Achterhoekse muzikanten gezocht voor recordaantal optredens

1218

ACHTERHOEK – De tiende editie van de Dag van de Achterhoekse Popmuziek vindt plaats op zaterdag 18 november 2023. Deze jaarlijkse muzikale viering brengt Achterhoekse talenten samen op diverse podia door de hele regio. Na het succes van vorig jaar, met meer dan 100 shows op 30 unieke locaties, is het doel dit jaar om deze aantallen te overtreffen.

De organisatie doet een oproep aan locaties in de Achterhoek, van lokale cafés, boetieks, eetgelegenheden, muziekstudio’s, tot scholen en historische boerenschuren, om deel te worden van dit grootse evenement. Een bijzondere vermelding verdient vervoersmaatschappij Arriva, die haar treinen als podium aanbiedt, een initiatief ondersteund door mede-organisator Roel Stoltenborg.

Muzikale actievelingen met roots in de Achterhoek zijn uitgenodigd om hun vaardigheden te etaleren, of ze nu singer/songwriters, rappers, coverbands of originele muziekformaties zijn. De enige voorwaarde is een bewezen connectie met de Achterhoek.

Aanmelden kan tot en met 31 oktober via de officiële website. Na deze deadline worden alle aanmeldingen openbaar gemaakt, zodat artiesten en locaties elkaar kunnen vinden voor een onvergetelijk optreden.

Bezoek voor meer informatie, deelnamevoorwaarden en actuele updates over het evenement de officiële website en volg ook de evenementpagina’s op Facebook en Instagram.

Bron(nen) & Afbeelding(en)