Home » Regionaal » Activiteit voor mensen met vergeetachtig brein bij museum Villa Mondriaan

Activiteit voor mensen met vergeetachtig brein bij museum Villa Mondriaan

1798

Villa-Mondriaan in Winterswijk | Foto: Luuk Kramer

WINTERSWIJK – Op maandag 23 oktober organiseert Lang Leve Kunst Oost-Achterhoek in samenwerking met Figulus Welzijn en Museum Villa Mondriaan een speciale activiteit voor personen met een vergeetachtig brein en hun partners, mantelzorgers, familieleden of vrienden. De bijeenkomst vindt plaats van 10.30 tot 12.00 uur, en deelname is kosteloos. Deelnemers dienen echter op eigen gelegenheid naar het museum te reizen.

Gedurende de activiteit zullen de deelnemers samen met een gespreksleider een kunstwerk beschouwen. Het gesprek zal worden geïnitieerd met een drietal vragen van de gespreksleider, bedoeld om associaties, ideeën, en ervaringen uit te wisselen en herinneringen op te roepen. Er is geen voorkennis vereist om deel te nemen aan deze activiteit, en de focus ligt op het genieten van kunst en de persoonlijke beleving ervan.

Aanmeldingen voor de activiteit worden geaccepteerd tot en met dinsdag 17 oktober. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar ira@boogiewoogie.nl, of door te bellen naar 06 2515 5395.


Bron(nen) & Afbeelding(en)