Alzheimer café: Wat is dementie?

LOCHEM – Vrijdag 9 januari zal in het Alzheimer Café gemeente Lochem een bijeenkomst plaatsvinden in het teken van ‘Wat is Dementie?’ Baukje Oosterveld zal met behulp van een PowerPoint Presentatie uitleg geven over de ziekteverschijnselen en het ziekteproces.

Voor iedereen die met de ziekte te maken krijgt zijn er veel onzekerheden. De normale dagelijkste handelingen gaan niet meer normaal. Wat betekent dit voor de zieke en zijn/haar omgeving? Daarnaast word er aandacht gegeven aan de verschillende vormen van dementie.

We nodigen iedereen uit die direct of indirect te maken heeft met deze ziekte. Partners, kinderen, overige familie, maar ook vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden.

Na de presentatie zullen er vragen beantwoord worden en onderwerpen worden nabesproken. Ook kunt u voor overige vragen terecht bij de diverse vrijwilligers die deze ochtend aanwezig zullen zijn. Informatie en documentatie over Alzheimer Nederland kunt u deze ochtend verkrijgen bij onze gastvrouw.

Graag zien we iedereen die belangstelling heeft tegemoet, het eerste kopje koffie is gratis. Voor en na de presentatie zal er ruimschoots gelegenheid zijn om met elkaar ervaringen te delen. Rond 12 uur zal de ochtend eindigen.

Schroom niet om met uw vragen te komen!
De toegang is gratis, net als het eerste kopje koffie / thee.
Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom

Locatie: Eetcafé Scholten, Bierstraat 4, 7241 AH Lochem.


Het programma ziet er als volgt uit;
10.00 uur Welkom met koffie en thee
10.30 uur Presentatie door Baukje Oosterveld
11.00 uur Pauze
11.30 uur Gelegenheid tot stellen van vragen en discussie
12.00 uur Informeel samenzijn

Voor meer informatie 06 46540141 of www.alzheimer-nederland.nl/zutphen