Home » Neede » Anny Becks en Els Bokkers triomferen als winnaars van de bridgecompetitie bij Trefpunt/de Berg

Anny Becks en Els Bokkers triomferen als winnaars van de bridgecompetitie bij Trefpunt/de Berg

4276

NEEDE – Anny Becks en Els Bokkers mogen zich met trots de winnaars noemen van de maandagavond bridgecompetitie van het seizoen 2022-2023. Met een indrukwekkend gemiddelde score van 57,65% hebben zij de eerste plaats veroverd. De bridgeavonden vinden plaats bij Trefpunt/de Berg aan de Bergstraat 63a in Neede, waar elke maandagavond competitief wordt gebridged.

Naast de maandagavondcompetitie is er op vrijdagmiddag gelegenheid voor recreatief bridgen, waarbij de nadruk ligt op een ontspannen sfeer, ideaal voor beginnende bridgers. Zowel de vrijdagmiddag- als maandagavondbridge worden afgesloten met een gezellige einddrive.

Bridgen biedt een intellectuele uitdaging en is een geweldige manier om actief te blijven en samen met anderen een hobby te delen. Het sociale aspect van bridgen speelt hierbij een belangrijke rol.

Het nieuwe seizoen gaat van start op maandag 4 september van 19:30 tot 22:30 uur en op vrijdag 8 september van 13:30 tot 16:30 uur. Als u interesse heeft om te bridgen of een keer vrijblijvend mee te doen, kunt u contact opnemen met Rikie Kerperien via telefoonnummer 0545 292561 of per e-mail via hkerperien1939@kpnmail.nl.

Bron(nen) & Afbeelding(en)