Buutavonden van CV de Belhamels

BELTRUM – Wie zich de komende weken in Beltrum opvallend of juist schuchter gedraagt, is al snel verdacht. “Jij wordt zeker de nieuwe Prins of Adjudant van carnavalsvereniging de Belhamels”. Want dat is de vraag die heel Beltrum bezighoudt! Zaterdag 7 november krijgt Beltrum antwoord.

Er wordt al flink gespeculeerd over wie de nieuwe Prins of Adjudant van CV de Belhamels wordt. Dit blijkt uit de vele reacties op de populaire facebook pagina van de Belhamels. Echter, een ieder moet geduldig wachten tot zaterdagavond 7 november tijdens de Buutavond. Op deze avond zal het nieuwe Prinsenpaar op spectaculaire wijze worden onthuld. In de aanloop naar deze avond geven de nieuwe Prins en Adjudant al enkele hints. Ze zijn beide gek op oud papier en ze zijn op meerdere treinen actief. Ze maken d’r vaak “een kroam” van en laten ze zich graag bedienen. Verder laten ze zich niet kisten! Tot slot, Beltrum zal ontgoocheld zijn na de onthulling.
Twee avonden volle bak in het Belhamelshoes

De Buutavond geniet de laatste jaren van goede regionale bekendheid, steeds meer mensen zijn liefhebber van deze op de lachspieren werkende avond. Daarom ook dit jaar opnieuw 2 avonden een volle bak in het gastvrije Spilman! Op vrijdagavond 6 november treden Prins Emiel en Adjudant Ramon af. Een jaar lang zwaaiden ze de scepter over de carnavalsvereniging. Er gaan al geruchten dat dit duo op een bijzondere wijze “afgevoerd” gaat worden.
Aansluitend staan de er 4 buuts op het programma. Buutreedner Andy Marcelissen staat bekend om zijn kurk droge Brabantse humor van topkwaliteit. Tante Dushi, een vertakking van de Monasso familie, zal met haar aanstekelijk charisma ook de mondhoeken doen krullen. Jan Riesewijk wordt in Beltrum geroemd als de komische kardinaal met schuine praatjes. Tot slot staat Beltrums trots Bas de Stofjas in de ton. Altijd scherp en gevat, die met zijn lokale humor menig inwoner van Beltrum rode oortjes heeft bezorgd.

Tijdens de buutavond betreden ook de Beltars het podium. De dansgarde heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe spectaculaire show. Vrijdagavond is de première! Maar de negen dames laten weten er heel veel zin in te hebben. De muzikale omlijsting wordt op verzorgd door dweilorkest Valse Loch en op zaterdag sluiten de Belhamels af met de knetter vette hits van DJ Roel! Wil je het volledige programma bekijken of kaarten bestellen? Ga dan naar www.cvdebelhamels.nl

Foto: PR