Home » Eibergen » Douwe Bob met band naar openluchttheater

Douwe Bob met band naar openluchttheater

191

EIBERGEN- Douwe Bob en zijn band geven vrijdag 9 september een concert in Openluchttheater Eibergen. Nadat hij in 2012 tot beste singer-songwriter van Nederland werd uitgeroepen is het snel met Douwe Bob gegaan. In mei vertegenwoordigt hij Nederland op het Eurovisie Songfestival. “Douwe Bob is veel gevraagd. We zijn blij dat hij naar Eibergen komt. Z’n pakkende stemgeluid, gitaarspel en uptempo popsongs passen perfect bij ons intieme theater”, aldus het bestuur.

Douwe Bob is een veelzijdig artiest. Het nummer ‘Hold Me’ met zangeres Anouk werd zelfs een hit. De cd’s ‘Born In A Storm’ en ‘Pass It On’ worden veel gedraaid en goed verkocht. In het voorprogramma speelt de Achterhoekse groep MoonYard.

De online voorverkoop start zaterdag 6 februari om 10:00 uur via een afgeschermd ticketkanaal van het openluchttheater en is uitsluitend voor donateurs. Als er kaarten overblijven start er maandag  8 februari een vrije online voorverkoop. Tickets kosten 21 euro per stuk, inclusief alle bijkomende kosten. Na afloop is er een afterparty met deejay op het Muntenplein. Alle informatie over het optreden en bestellen van tickets op www.openluchttheatereibergen.nl