24 april 2024
Home » Archief » Fietstocht beschikbaar als spannende knabbelzakfietsroute!”

Fietstocht beschikbaar als spannende knabbelzakfietsroute!”

4715

NEEDE – De populaire fietstocht die oorspronkelijk gepland stond voor zondag 2 juli heeft een verrassende transformatie ondergaan. De organisatoren hebben besloten om van de traditionele tocht een unieke knabbelzakfietsroute te maken. Hiermee hopen ze de deelnemers een speciale ervaring te bieden. De vrijwilligsters achter deze creatieve aanpassing zijn ervan overtuigd dat de inhoud van de knabbelzak een waardevolle toevoeging zal zijn aan de fietstocht.

Gedurende de maanden juli en augustus kunnen fietsliefhebbers deze bijzondere route volgen tegen een prijs van slechts € 6,-. Bovendien is de knabbelzakfietsroute een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie.

Op zondag 2 juli ontvingen de organisatoren talloze positieve en enthousiaste reacties van de deelnemers. Degenen die eerder hebben deelgenomen aan tochten georganiseerd door VVV Neede, weten dat deze routes niet alleen langs bekende knooppunten gaan, maar ook langs unieke en schilderachtige weggetjes.

De knabbelzakroute is verkrijgbaar bij de VVV Neede-winkel, gelegen aan de Oudestraat 52C. Naast deze fietsroute biedt de winkel ook zelfgemaakte wandelroutes in en rondom Neede aan. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de winkel, waar vriendelijke vrijwilligers u graag adviseren en van dienst zijn.