Golden Earring op Huntenpop

ULFT – Golden Earring is één van de headliners op de 27e editie van Huntenpop op 12 en 13 augustus. Eerder werd al bekend dat Kovacs, Peter Pan Speedrock, Nielson, Fresku en Lucas Hamming dit jaar naar het DRU Park in Ulft komen.

De Haagse band GOLDEN EARRING heeft een unieke plaats in de Nederlandse popuziek. De band scoorde niet alleen wereldhits met ondermeer Radar Love en Twilight Zone, maar is nog steeds ongewijzigd bij elkaar en treedt nog altijd zeer regelmatig op in uitverkochte zalen en theaters. Dit jaar stonden ze zelfs in de Ziggo Dome voor 17.000 fans. Geen enkele Nederlandse band die ook maar in de buurt komt van deze statistieken. Toch gaat de Golden Earring dit jaar geschiedenis schrijven, want de band staat op zaterdag 13 augustus namelijk voor het eerst op Huntenpop. De komende tijd zullen er nog veel meer artiesten worden aangekondigd.

Momenteel zijn er nog een beperkt aantal Lucky Birds beschikbaar tegen het gereduceerde tarief van 30 euro voor een zaterdagticket. Zodra die op zijn, gaat de reguliere voorverkoop van start. Een zaterdagticket kost dan 35 euro. Wacht dus niet te lang indien je dit voordeeltje nog wilt meepakken.