Home » Archief » Groepsexpositie “Vakantiewerk” bij Foto21Bredevoort

Groepsexpositie “Vakantiewerk” bij Foto21Bredevoort

5101

BREDEVOORT – Van 19 augustus tot en met 24 september 2023 presenteert het OFC een groepsexpositie genaamd “Vakantiewerk” in galerie Foto21 in Bredevoort. Deze tentoonstelling bevat inzendingen van de tien leden van het collectief, met een verscheidenheid aan thema’s die zijn gekozen door de individuele leden.

De inzendingen variëren van straatscènes die de relatie tussen mensen en objecten verkennen, tot series die sprookjes en legendes uitbeelden, zoals Roodkapje en Wilhelm Tell. Andere werken onderzoeken de invloed van digitale technologieën op het leven, de beeldvormingsprocessen en zelfreflectie van de kunstenaar.

Portretten van wielerkampioenen onthullen hun intense focus, terwijl andere werken het ouder worden en de uitdagingen ervan onder de aandacht brengen, zoals dementie, rouw en verlies. Een deel van de tentoonstelling belicht persoonlijke gebeurtenissen en herinneringen van de fotograaf die in de loop van de tijd zijn vervaagd.

Deelnemende leden van het OFC zijn: Bettina Hogeweg, Gerjo te Linde, Laura de Morree, Wim Peters, Marjan Rosendahl, Judith Spook, Peter van Tuijl, Ton van Vroonhoven, Gert Wielink en Dinie Wikkerink.

De expositie is geopend voor publiek op zaterdagen en zondagen van 12 tot 17 uur bij Foto21, gevestigd op ’t Zand 21, 7126 BG Bredevoort. De officiële opening vindt plaats op zondag 20 augustus om 14.00 uur. Daarnaast is er een permanente buitenexpositie van het OFC te zien langs het Bernarduspad in het Vestingpark in Bredevoort met als thema “PARK”.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Dinie Wikkerink via dinie.wikkerink@gmail.com of bezoek de website van het OFC op www.ofc-fotografen.nl.


Bron(nen) & Afbeelding(en)