19 mei 2024
Home » Holterhoek » Jeroen Berentsen 12,5 jaar in bestuur VFV Holterhoek

Jeroen Berentsen 12,5 jaar in bestuur VFV Holterhoek

310

HOLTERHOEK – Afgelopen vrijdag was het precies 12,5 jaar geleden, dat Jeroen Berentsen in het bestuur kwam van de Volksfeestvereniging Holterhoek. Dit is op ludieke wijze gevierd met overige bestuursleden en aanhang. Er werd een spandoek opgehangen en bij zo’n gelegenheid hoort natuurlijk ook een officiële oorkonde. Daarna was er koffie en aansluitend een drankje en een hapje. Vele anekdotes werden nog eens herhaalt, tot in de late uurtjes.

Jeroen is een man die rustig op de achtergrond “groots werk” verricht, dat wat hij beloofd, dat komt hij na. In Eibergen en omstreken is hij bekend van/als “Berentsen Auto’s”. Gezien zijn vakkennis is er natuurlijk veel werk, waarin hij als vast lid van verschillende commissies zijn taken heeft:
Vaandeldrager (met allerlei randzaken daarom heen);
Omroeper bij o.a. vogelschieten, zeskamp, volleybal, voetbal, enz.;
Commissielid vogelschieten;
Commissielid koningspaar;
Commissielid bingo;
Commissielid geluid/muziek.

Overige bestuursleden kunnen bijna altijd beroep op hem doen. Alleen de digitale wereld is nog onbekend terrein voor hem. Hij heeft het volste vertrouwen in zijn “prehistorische Nokia” die hem nooit in de steek laat. Helaas is WhatsApp met een Nokia niet mogelijk. Gelukkig heeft hij een geweldige partner aan Carola, als “persoonlijke secretaresse” help zij Jeroen in de huidige digitale wereld. Daarom heeft hij tijdens de vergaderingen toch altijd de juiste papieren bij zich. “Jeroen als bestuur van de VFV Holterhoek hebben we jou nog graag lang in ons midden, nogmaals gefeliciteerd en bedankt voor al jouw inzet en kunde”.

“Tijdens de kermis van de VFV Holterhoek, die dit jaar op vrijdag 17 tot en met 19 augustus plaatsvindt op het kermisterrein bij café-restaurant “Grenszicht” van de familie Holtkamp in de Holterhoek, staan we nogmaals stil bij deze jubilaris. Tijdens de kermis zullen we nogmaals stil staan bij deze heugelijke gebeurtenis. Hierbij nodigen wij alle (oud) Holterhoekers dan ook uit om deel te nemen aan verschillende activiteiten en feesten. Op “Holterhoek.eu” kunt u het volledige programma voor deze dagen vinden. Dan is er nog gelegenheid om Jeroen te feliciteren met zijn jubileum”.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!