Home » Regionaal » Jonge fans ontmoeten Graafschapspelers in SKB

Jonge fans ontmoeten Graafschapspelers in SKB

263

WINTERSWIJK – Donderdagmiddag 9 oktober bezochten de voltallige selectie en de staf van Betaald Voetbal De Graafschap het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk. Eerder die dag was de selectie te vinden in het Klimbos in Ruurlo, waarbij ook (medische) professionals van Sportmedx aanwezig waren. Na de training toog het gezelschap rond 15.30 uur richting het SKB, waar ruim 50 kinderen vol spanning wachtten op de spelers.

Onder het genot van ranja met wat lekkers konden kinderen om beurten vragen stellen. Hoe word je een protvoetballer, wie is de beste speler van de Graafschap, wil je in de championsleage spelen. Deze en nog veel meer vragen werden door Graafschap-watcher Vidal Horjus doorgespeeld naar de juiste speler. Nadat de meeste vragen waren beantwoord, was het tijd voor het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen.

Een middag met de Graafschapspelers is natuurlijk niet compleet zonder een groepsfoto en een partijtje voetbal tegen de Superboeren. Een geslaagd evenement, gezien de enthousiaste reacties van de kinderen.

Maatschappelijke betrokkenheid In het kader van maatschappelijke betrokkenheid organiseerden Sportmedx en De Graafschap deze middag voor patiëntjes en kinderen uit de regio. Als dank voor de gastvrije ontvangst ontvingen Suzanne Kloosterman, Robert Berg en Tom van Thiel uit handen de aanvoerder van De Graafschap, Edwin Linssen, een ingelijst shirt met daarop de handtekeningen van de spelers. Sportmedx, onderdeel van het SKB, is medisch en maatschappelijk partner van De Graafschap.

Er bestaat al een jarenlange relatie tussen SKB en De Graafschap doordat de selectiespelers worden gekeurd en behandeld door medisch specialisten van het ziekenhuis.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen