Home » Regionaal » Kanjersdorp Achterhoeks Hippisch festijn zoekt Kanjers

Kanjersdorp Achterhoeks Hippisch festijn zoekt Kanjers

166

Nieuwe dimensie aan kinderactiviteiten bij Achterhoeks Hippisch Festijn 2017

Tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn op vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2017 in Varsseveld geeft stichting Kanjers voor Kanjers het kinderdorp een nieuwe invulling met een extra activiteiten programma voor kinderen met een beperking.

Stichting Kanjers voor Kanjers heeft als doel het genereren van middelen voor het steunen van projecten ten behoeve van het welzijn van het kind, in het bijzonder op het gebied van sport en spel. Binnen die doelstelling sluit de activiteit op het Achterhoeks Hippisch Festijn perfect aan.

Het kinderdorp in zijn huidige vorm gaat KANJERSDORP heten, waarbij de activiteiten worden uitgebreid en geschikt gemaakt voor kinderen met een beperking. Er zijn op zaterdag 16 en zondag 17 september vier dagdelen waarvoor ouders/begeleiders hun kind kunnen inschrijven.

Er worden geweldige demonstraties georganiseerd om te bekijken, waarbij Kanjers voor Kanjers ambassadeur Demi Vermeulen aanwezig is. Verder zijn er diverse activiteiten waar kinderen met een beperking aan mee kunnen doen waaronder hoefijzer schilderen en pony’s knuffelen. En er is een aangepaste menwagen op het terrein, waarop zelfs de kinderen die rolstoel gebonden zijn kunnen meerijden.

Naast de Kanjersactiviteiten kunnen ook alle andere activiteiten en de Cross Country op het terrein die dag vrij worden bezocht door de kinderen met beperking en hun begeleider.

Toegang voor de deelnemer en 1 begeleider is gratis. Belangstellenden kunnen een inschrijfformulier aanvragen via ahfkanjers@skvk.nl. Deelname gaat op volgorde van inschrijving en VOL=VOL.

Voor meer informatie www.stichtingkanjersvoorkanjers.nl of www.hippischfestijn.nl