Klimmen tegen Kanker

RUURLO – Klimbos Achterhoek en De Heikamp uit Ruurlo organiseren op 20 maart “Klimmen tegen Kanker”.

Het is een feestelijke dag voor iedereen die op een sportieve en gezellige manier iets wil bijdragen aan de strijd tegen kanker. Voor een gereduceerd tarief kan men klimmen in Klimbos Achterhoek en/of genieten van een “Pancakes & Pasta” buffet. Speciaal voor deze dag is er een gereduceerd tarief en van de opbrengst wordt de helft gedoneerd aan de Stichting Collegiaal tegen Kanker in verband met hun deelname aan de Alpe d’HuZes.

Op deze manier hoopt de organisatie een significante bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

Het initiatief is onderdeel van het project Collegiaal tegen Kanker, één van de Alpe d’HuZes projecten. Collegiaal tegen Kanker is een initiatief van SportmedX en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. De fietsende deelnemers aan de Alpe d’HuZes gebruiken deze dag ook om fit te worden. ‘s Ochtends staat onder meer de eerste buitenrit op het programma. Niemand minder dan oud-profwielrenner Jeroen Blijlevens zal de wielrenners begeleiden en van bruikbare tips voorzien. Dit is het begin van de voorbereiding van de teamleden van Collegiaal tegen Kanker die op 2 juni de Alpe d’Huez meerdere malen zullen beklimmen. Aansluitend kunnen de renners trainen in het klimmen naar de top in het Klimbos. Maar ook familie, vrienden, supporters en een ieder die wil, kan deelnemen! Aanmelden voor Klimmen tegen Kanker is eenvoudig en kan door een e-mail te sturen naar klimmentegenkanker@heikamp.nl.

Het arrangement bestaat uit 3 uur klimmen in Klimbos Achterhoek en/of een heerlijk “Pancakes & Pasta” buffet. Dit is mogelijk voor het sterk gereduceerde tarief van €30,- per persoon (hiervan gaat de helft naar het goede doel). Kinderen onder de 12 jaar kunnen voor slechts €20,- deelnemen aan het hele evenement. Ook is het mogelijk om aan een deel van het programma mee te doen (alleen klimmen €15,- of eten €15,-). Zo kunt u samen een verrassende dag beleven en ook nog een bijdrage leveren aan dit mooie doel.

Kijk voor meer informatie op www.heikamp.nl.