Home » Neede » KNNV Thema Avond Amfibieën en Reptielen

KNNV Thema Avond Amfibieën en Reptielen

246

NEEDE – Op maandagavond 9 maart a.s. houden het IVN en KNNV Oost-Achterhoek, in onderlinge samenwerking, een thema avond over “Amfibiën en Reptielen: Leer de Verschillen” Deze wordt gehouden in het Natuurhûs Koeweidendijk 27a, te Neede. De avond begint om 20.00 uur.

Deze avond wordt verzorgt door Mike Hirschler die op dit gebied ook internationaal als kenner van Amfibieën en Reptielen bekend staat. Alhoewel hij dan net weer een dag terug is uit Spanje zal hij het deze avond alleen over de in Nederland voorkomende soorten hebben. Ondanks zijn inperking van het aantal soorten dat er op onze aardbol leeft blijken de onderlinge verschil vaak klein te zijn. Vandaar de titel “Leer de verschillen”.

Tijdens deze Thema avond gaat hij ook verder in op de paddentrek. Met name hoe men er in den lande mee omgaat en wat je er voor kunt doen. Samen met zijn prachtige foto’s beloofd het een leerzame avond te worden.

De toegang is gratis met alleen een bijdrage voor de koffie, thee of fris. Inlichtingen over deze thema avond bij Hans Berndsen 0545 -477222.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen