Leven met Engelen en hun Energie!

Stichting Eenheidsbewustwording organiseert: “Leven met Engelen en hun Energie!”

“Engelen zijn kosmische spirituele wezens vanuit de Bron om de boodschappen van de Schepper/God aan de mensen door te geven en de mensen te helpen het goede te willen doen”.

Uitleg:
Ieder mens heeft een eigen Beschermengel gedurende zijn/haar leven, gegeven vanuit de Bron.
Er zijn negen Engelenkoren zoals er ook 8 groepen op een basisschool zijn en er zijn Engelen met specifieke taken op ieder gebied van ons leven.

Engelen willen mensen beschermen op allerlei gebied en ook in het dagelijks leven. Daarvoor hebben ze wel een verbinding nodig met een individuele mens. De mens maakt die verbinding door Liefde te sturen naar zijn/haar Engelbewaarder (Beschermengel) en de Engelen die hij/zij aanroept.

In het algemeen weet de mens te weinig van de Engelen en kan daardoor ook niet de Engelen om hulp roepen. De Engelenkoren willen zich aan de mensen kenbaar maken en laten zich soms zien en horen aan degenen waarmee ze een verbinding kunnen maken.

We leven nu in een tijd waarin er geen kosmische spirituele geheimen meer zijn voor de mensen die zich willen openen voor het spirituele leven.

Hoe kunnen we contact maken met de Engelen?
Een eerste aanzet daartoe is kennis opnemen; de gedachten in het denken aanvaarden en met het Hart accepteren als positieve gevoelens. Hierdoor stelt men zich open voor de persoonlijke ervaring. Door eigen ervaringen hoeft men niet meer te geloven in de hulp van Engelen maar ga je zeker weten dat ze er zijn. Je gaat dan zelf contact zoeken met Engelen en stuurt hen steeds meer Liefde.

Deze avond wordt informatie gegeven met afbeeldingen, aanroep en geleide meditatie-oefening, zodat U er ook thuis mee aan de slag kunt gaan.

Data en tijd: donderdagavond 18 mei 2017. tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Waar: Landgoed ’t Hulsevoort, Bruggertweg 2, 7156 NB Beltrum
Prijs: Euro 5,00; inclusief koffie/thee
Spreekster: Marja Huls. info: marajahuls@kpnmail.nl