16 april 2024
Home » Sport » Voetballen om  “De RKZVC Zomer Cup”

Voetballen om  “De RKZVC Zomer Cup”

342

ZIEUWENT – Op zondag 25 juni gaat RKZVC een vervolg  geven aan het succesvolle Café-voetbal toernooi van vorig jaar. Vanaf dit jaar onder de noemer “ RKZVC  Zomer Cup”

Naast café-teams kunnen dit jaar ook bedrijven, vriendengroepen , buurten en voetbalteams zich aanmelden voor deelname.

RKZVC heeft  sinds 2015 kunstgras en wil dit graag optimaal benutten. Naast het doortrainen gedurende de zomermaanden wordt voor de tweede keer op rij dit toernooi georganiseerd voor senioren. Kijkend naar de toekomst wil de organisatie doorgroeien naar zoveel mogelijk deelnemende teams uit de hele regio.

De deelnemende teams zullen met 7-tallen op een ½ veld tegen elkaar spelen, waarbij uiteraard naar eigen inzicht continu kan worden door gewisseld. Het samenstellen van een team mag naar eigen inzicht en kwaliteit gedaan worden, afgetraind of met een horecaspoiler op het veld staan dat maakt niet uit, doelstelling is een leuke en gezellige dag waarin sportiviteit op de voorgrond staat.

En uiteraard de derde helft waarbij een drankje , hapje en gezellige muziek niet mogen ontbreken. De opgave kan worden gedaan via info@rkzvc.nl  waarbij het inschrijfgeld per team € 25,- betreft .

Voor meer info kun je terecht op www.rkzvc.nl

We kijken uit naar uitdagende  groepen deelnemers en zien jullie graag op 25 juni op Sportpark De Greune Weide in Zieuwent.