OLTskool in Openluchttheater Eibergen

EIBERGEN – Een live-band, top deejay, funk, soul, disco en Motown-classics tegen een decor van tientallen discobollen en solarlampionnen. Dat is OLTskool, het grootste jaren ’70 – ’90 swing event in de regio, dat zaterdag 25 juni voor de tweede keer in Openluchttheater Eibergen wordt gehouden.

De eerste editie trok 450 bezoekers en stond daarmee meteen op de kaart. Het publiek was razend enthousiast. OLTskool wordt helemaal ‘on the floor’ op het swingplein gehouden. De tribunes worden volledig afgeschermd. ‘’OLTskool staat voor lekker swingen, maar we creëren ook leuke zitjes. Het is een avond om te dansen en gezellig bij te praten met vrienden en bekenden.’’ De band Shockadalic uit Amsterdam en Groningen speelt een mix van dampende funk en soul. Het repertoire is al even divers: van Prince tot Stevie Wonder en James Brown.

Evenals vorig jaar vult de Rotterdamse deejay Ronny Hammond de gaatjes tussen de live sets en tekent hij voor de afterparty. Online tickets zijn te koop via www.openluchttheatereibergen.nl en kosten 6,50 euro per stuk, inclusief alle bijkomende kosten. Er worden maximaal 750 kaarten verkocht. Als er tickets overblijven is er een dagkassa (7,50 euro).