Home » Neede » Tranen met Tuiten op jammarkt

NEEDE – Een aanzienlijk aantal jaren al, verleent het Needs koor “Tranen met Tuiten” haar medewerking om de jaarlijkse jammarkt muzikale kleur te geven. Het repertoire van het koor bestaat voornamelijk uit Nederlandstalig repertoire, maar er wordt ook gezongen, in het Duits, in het Engels en het dialect.

Duitstalige- en liedjes in het dialect.
Ook dit jaar vormt het koor weer een kleurig geheel; Het thema “Frankrijk” zal in de outfit heel letterlijk genomen worden. Bijzonder dit jaar is de aandacht, die het koor vraagt voor haar theateruitvoering ter gelegenheid van het 12,5 jarig bestaan van het koor op 1 november 2015 in ’t Spieker.

De naam van de voorstelling is: “een leven uit de (oude) doos”. Niet alleen oudere -, maar ook moderne liedjes, zullen dan letterlijk en figuurlijk uit de doos getoverd worden, samen geklonken tot een aangrijpend levensverhaal. Komt u uit Neede of omstreken, dan hebt u de kans dat het koor u tijdens de jammert blij zal maken met een echte, oude doos. Wat daar in zit  blijft nog even een verassing.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen