Home » Doetinchem » Villa’s Winterfestival

DOETINCHEM – Villa Ruimzicht begeeft zich op 7 december in winterse sferen tijdens Villa’s Winterfestival. Het festival vindt plaats tussen 13.00 en 18.00 uur waarbij bezoekers kunnen genieten van heerlijk culinair vermaak, shopping, vertier voor de kinderen en nog veel meer. De toegang tot het festival is gratis!

Er is een hoop winterse gezelligheid bij Villa Ruimzicht te beleven die dag. Zo is er een modeshow voor kinderen, georganiseerd door Otje kinderkleding uit Terborg, de scouting zal er zijn met vermaak voor de kinderen, er worden winterse verhalen verteld welke zijn georganiseerd door de Gruitpoort en er zullen tussen 14:00 en 16:00 uur pony ritjes worden georganiseerd voor de kids en nog veel meer. Laat, als je er toch bent, door de kinderen een wens achter in onze wensboom!

Tip! Combineer je bezoek aan Villa’s Winterfestival met een bezoek aan Kasteel De Kelder in Doetinchem. De Kelder zal hun jaarlijkse ‘Midwinterfair’ op 6 en 7 december tussen 11:00 en 17:00 uur organiseren. Reis op gepaste wijze, namelijk met paard en wagen, tussen Villa Ruimzicht en De Kelder.

Voor meer informatie www.momentenmakers.nl

Zondag 7 december | Park Villa Ruimzicht
13.00 – 18.00 uur | gratis entree