Home » Neede » Wandeling Gagel en Jeneverbes.

NEEDE – De afdeling IVN en de KNNV Oost-Achterhoek organiseren samen de wandeling “Gagel en Jeneverbes” in het Needse Achterveld. Dit keer vindt de wandeling plaats op zondag 21 juni. De wandeling begint om 14:00 uur. Startplaats:. Parkeerplaats Staatsbosbeheer  Visschemorsdijk 7165 BH  Neede. Volg eventueel de IVN borden.

Het Needse Achterveld is een van de drie nog resterende natte heidevelden in Nederland. Dankzij een hogere zandrug tussen aan de ene zijde de natte heide en aan de andere zijde een broekbos dat grenst aan de Buurser Beek, is het een gebied met een grote diversiteit. Tijdens deze wandeling krijgt u een impressie van dit fraaie stukje natuur waar posse en wakel weelderig groeien en bunt en tondel beslist ter sprake zullen komen.

Deelname aan de wandeling is gratis. Voor gebruik van een consumptie wordt een kleine bijdrage gevraagd. Goed schoeisel wordt aanbevolen. De wandeling duurt ongeveer twee tot twee tot twee en een half uur en wordt verzorgd door natuurgidsen van het IVN.

Informatie wandelexcursies: André Hendriks 0544-352043.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen