Home » Sport » BV Grol verliest van directe concurrent

BV Grol verliest van directe concurrent

277

GROENLO – Woensdag 17 april 2019 speelden we thuis tegen Ogel BV V1 (uit Hengelo OV). De vorige keer hebben we tegen Ogel met 4 -2 verloren, dus tijd om daar wat aan te doen.

We begonnen me de heren dubbel, Marco en Maurice tegen Max en Robin de eerste set werd verloren in 17-21. Marco en Maurice zagen wel mogelijkheden en die werd in de tweede en derde set benut want beide set werden met 21-11 gewonnen. Dit is ook gelijk de eerste keer dat Marco en Maurice samen iets hebben gewonnen (was wel een klein feestje waard).

De dames Anke en Karina hebben hun dubbel tegen Demi en Lisa verloren met 17-21 en 9-21; hoewel ze in de eerste set er niet ver naast zaten, hebben ze helaas dit niet kunnen omkeren in de tweede set.De stand is dus nu 1-1, de mix partijen volgen.

Anke en Marco tegen Lisa en Lars dit werd een spannende 3 setter, waarin Anke en Marco de eerste set wonnen met 21-17, maar de tweede en set werd verloren met 15-21 , de derde set ging naar Ogel met 19-21, ze waren net iets sterker dan Grol.

De volgende mix was Karina en Maurice tegen Demi en Max. De eerste set werd met klein verschil gewonnen door Ogel met 19-21, Karina en Maurice hebben na overleg hun spelwijze iets aangepast wat als resultaat had dat ze de tweede set met ruim verschil hebben gewonnen 21-5. De derde set werd een spannende set waar het gelijk op ging maar deze werd uiteindelijk gewonnen door Grol met 22-20. Stand is 2-2. Nu de laatste 2 mixen nog.

Anke met Maurice tegen Lisa en Robin, de teller was de vader van Lisa. De wedstijd verliep niet geheel soepel voor Anke en Maurice; ondanks het feit dat ze niet te veel aan het kletsen waren tijdens de wedstrijd, werd deze verloren met 15-21 en 13-21. Karina en Marco tegen Demi en Lars,deden het helaas voor Grol niet beter. Deze werd verloren met 11-21 en 9-21.

Ogel wint de wedstrijd met 2-4, na het douchen nog wat gedronken en geklets in de kantine, waarna het team van Ogel richting huis ging.