16 april 2024
Home » Sport » Dames 1 VV Grol kampioen in Ruurlo

Dames 1 VV Grol kampioen in Ruurlo

2288

RUURLO – Afgelopen zaterdag was onze laatste wedstrijd in Ruurlo. Twee weken geleden dachten we nog dat onze kansen op het kampioenschap verspeeld hadden. Maar daar kwam toch mooi verandering in door de meiden van Longa, in ruil voor een versnapering, zouden zij onze concurrent wel even verslaan… dat hebben de meiden top gedaan!
Dus met een 3-1 of 3-2 winst tegen Ruurlo, zouden we alsnog ons feestje kunnen vieren.

De eerste set verliep voorspoedig, taken werden netjes uitgevoerd, pit zat er in, deze pakten we met 15-25. De tweede set werd wat onrustiger, veel persoonlijke en onnodige fouten. 25-21

De koppies weer bij elkaar voor de derde set, met een mooie serveserie stonden we al een aantal punten voor, dit wisten we mooi door te trekken, 14-25.

Op naar de vierde set, het was bijna een kopie van de tweede, maar door elkaar scherp te houden en te focussen, pakten we met een mooie aanval het kampioenschap!!!! Hoppaaaaa!!! Samen met onze supporters hebben we dit tot in de late uurtjes gevierd! Alle supporters willen wij dan ook enorm bedanken voor het aanmoedigen!!!

Zaterdag 29 april spelen wij PD wedstrijden, omdat er in de promotieklasse beperkte plekken zijn. Dit zal in Hengelo (GLD) plaats vinden.

Bron(nen) & Afbeelding(en)