Home » Groenlo » Geslaagde laatste viswedstrijd jeugdcompetitie

Geslaagde laatste viswedstrijd jeugdcompetitie

253

GROENLO – Woensdag 21 augustus werd de Finale gevist voor de jeugdcompetitie van de Groenlose Hengelsport Vereniging. Deze laatste wedstrijd werd gehouden aan de Maliebaan in de stadsgracht.

Op de Finale dag visten alle kinderen in de stadsgracht en niet zoals de wedstrijden ervoor in de vijver van de Hartreize. Dit om hen te leren dat het vissen in de stadsgracht iets anders is dan in de vijver van de Hartreize. De vissen die werden gevangen telden driedubbel. Dit omdat om de spanning erin te houden.

Steun
Ook ditmaal werden de kinderen waar nodig ondersteund door de Viscoaches van de Groenlose Hengelsport Vereniging. Hiermee leren ze meteen goed vissen als ze de aanwijzingen volgen. De GHV had ook hengels te leen, waar enkele kinderen gebruik van maakten. In totaal werden 101 vissen gevangen door 16 kinderen die deelnamen. Waaronder enkele kinderen die op vakantie waren in Groenlo. Al met al een hele mooie vangst.

Prijsuitreiking
Na afloop werden door Wesley Helmers de dagprijzen uitgereikt in de Muziekkoepel. De GHV had weer gezorgd voor een leuk prijzenpakket en elk vissertje dat deelnam ontving een goodie bag met daarin onder andere een compleet vistuigje naast het zakje chips en de ranja. Wesley constateerde dat er veel gevist wordt bij alle vijvers in Groenlo door de jeugd en dat er zeer veel gratis jeugdvisactes worden gedownload op www.visseningroenlo.nl . Het vissen bij de jeugd leeft als nooit tevoren en dat is een mooie constatering. Hij bedankte alle vrijwilligers van de GHV voor hun inzet en nodigde alle kinderen die aan één of meerdere wedstrijden hebben mee gevist uit om woensdag 28 augustus om 19.00 uur aanwezig te zijn in de kantine van de Grolse Boys voor de grote prijsuitreiking van de jeugdcompetitie 2019. Alle kinderen die mee gedaan hebben ontvangen een leuk prijsje en een lootje waarmee ook nog leuke visprijzen te winnen zijn.

Uitslag 21-8-2019

 1. Jesse Remmelink 48 vissen

 2. Divano Koster 36 vissen

2)Tim Abbink 36 vissen

 1. Thijn Luttikholt 30 vissen

 2. Jasmijn Schonewille 24 vissen

 1. Nage Dibbets 24 vissen

 2. Twan Remmelink 18 vissen

5)Gijs Abbink 18 vissen

 1. Bauke van Hoorn 15 vissen

 2. Jesny Koster 12 vissen

 3. Mies Wouters 9 vissen

8) Daan Papen 9 vissen

8) Sill Dibbets 9 vissen

 1. Paulien van Hoorn 6 vissen

9)Siem te Morsche 6 vissen

 1. Twan Elemans 3 vissen