De GHV zit, ook in december en januari, weer niet stil.

GROENLO – Dat de Groenlose Hengelsport Vereniging (GHV) een actieve vereniging is blijkt maar weer. Terwijl het bij veel verenigingen in de wintermaanden rustig is gaan de vrijwilligers van de GHV onverdroten door. Zo organiseert de GHV alweer voor de 35ste keer op rij de WinterCup en zit de 4de editie van de Oliebollenwedstrijd er weer aan te komen. Daarnaast is er ook weer een vrijwilligersavond (kerstbingo) en worden de voorbereidingen getroffen voor de nieuwjaarsreceptie. Maar dat is niet alles, in 2017 zal er, mits het weer het toelaat, ook een onderlinge wedstrijd gevist in de haven van Elburg.

Even de agenda voor december en januari:
WinterCup:
De derde wedstrijd om de WinterCup gaat gevist worden op zondag 11 december, de locatie wordt de week ervoor bekend gemaakt via o.a. Facebook, whatsapp en natuurlijk ook op de site van de GHV (voor degene die het niet weten: www.visseningroenlo.nl , kijk dan op de home page bij agenda). Nu maar hopen voor de deelnemers dat de vis dit keer wel massaal aanwezig is. De vierde wedstrijd staat 22 januari op het programma.

Vrijwilligersavond/ Kerstbingo:
Op vrijdagavond 16 december worden alle vrijwilligers van de GHV en hun partners uitgenodigd voor de vrijwilligersavond/ kerstbingo. Onder het genot van een hapje en drankje het afgelopen seizoen evalueren, en natuurlijk enkele rondjes bingo spelen onder de bezielende leiding van niemand minder dan Guus te Molder. Ook niet leden, iedereen die de GHV een warm hart toedraagt, zijn van harte welkom. De deuren van ons clubgebouw (Beltrumseweg 3A, 7141 VJ te Groenlo) gaan om 20:00 uur open, zet de datum alvast in je agenda.

Oliebollenwedstrijd:
Deze gezellige wedstrijd, ook voor niet leden van de GHV, wordt dit jaar gevist op zondag 18 december en er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Voor het loten is er voor iedere deelnemers een oliebol en een klein kruidenbittertje tegen de kou. En dat voor een inleg van maar €5,- !! Het inleggeld is tevens het prijsgeld. Opgeven kan alleen via oliebollenwedstrijd@visseningroenlo.nl.

Nieuwjaarsreceptie:
De eerste activiteit in het nieuwjaar, inmiddels al niet meer weg te denken, is de nieuwjaarsreceptie. Woensdagavond 11 januari is niemand minder dan Jurgen Spierings, jawel de winnaar van Fish O’mania 2016, te gast bij Rene Bomers Dierenspeciaalzaak aan de Winterswijkseweg 18, 7141DN te Groenlo. De nieuwjaarsreceptie staat dan volledig in het teken van het vissen op een commerciële vijver en Fish O’mania in het bijzonder. Wil je ook meer weten over deze steeds populairder worden tak van de hengelsport kom dan luisteren naar Jurgen. De avond begint om 20:00 uur.

Havenwedstrijd Elburg:
Na een eerdere ervaring in de haven van Nijkerk, tijdens ons 75 jarige jubileum in 2013, werd het wel weer eens tijd om een havenwedstrijd te organiseren moet bestuurslid Henk Geurkink hebben gedacht. Meteen werd er actie ondernomen en het is hem gelukt! Op 29 januari 2017 organiseert de GHV een wedstrijd voor haar leden en wel in de haven van Elburg. De meeste witvissers weten wel dat je in Elburg veel, ja heel veel vis kunt vangen. Uitslagen waar gemiddeld meer dan 20 kilo wordt gevangen, door ervaren havenvissers wel te verstaan, is eerder regel dan uitzondering! Het is dan ook niet zo gek dat er juist voor Elburg is gekozen. Opgeven voor deze wedstrijd, maximaal 20 personen, kan tot en met 31 december bij Henk Geurkink via Henk_G@visseningroenlo.nl. Let op VOL = VOL.. wil je mee, wees er dan snel bij. De deelnemers worden nog geïnformeerd over de kosten, tijdstippen etc.