24 april 2024
Home » Grol H.V. DB1 – HV Angeren DB2

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Deze zondag 9 december stond voor Grol DB1 de thuiswedstrijd tegen Angeren DB2 op het programma. Het zou een spannende wedstrijd worden gezien de stand op de ranglijst. Het scheelde voorafgaand namelijk maar één puntje. Hett doel van deze wedstrijd was dus: WINNEN! Vanaf het beginsignaal waren de meiden fanatiek. Het ging gelijk op. Er werd gerust met een 6-6 stand op het scorebord.

De tweede helft was vanaf het begin weer spannend. Het spelletje ging heen en weer. Grol stond verdedigend goed haar mannetje en mocht de Angeren er doorheen komen dan stond de keepster daar om de bal tegen te houden. Aanvallend kwamen we bij de tegenstander er ook niet doorheen en bleef het moeilijk om de gaten te vinden. Vlak voor het eindsignaal was het 10-11. We bleven druk zetten maar helaas lukte het ons niet om de gelijkmaker te scoren en bleef het 10-11 toen het eindsignaal klonk.

Het doel werd dus niet gehaald maar toch waren er de complimenten: er werd tot het eind toe gestreden!