Home » Groenlo » H.V. Grol DB1 – Pacelli DB1

Foto: René van den Mosselaar

GROENLO – Afgelopen zaterdagavond moesten de meiden B1 van handbalvereniging Grol thuis tegen Pacelli. Eigenlijk stond deze wedstrijd een week eerder gepland maar hij werd in verband met de buutavond uitgesteld. Helaas moesten de meiden van HV Grol de wedstrijd starten zonder 2 zieke teamgenoten. Gelukkig deed een van de speelsters van de C1 mee.

De meiden van HV Grol begonnen de wedstrijd goed en openden de score. Pacelli had daar al gauw antwoord op, 1-1. HV Grol liet zich niet kennen en bouwde een voorsprong van 3-2 op. De thuisploeg verdedigde goed maar helaas wist Pacelli hen weer in te halen door enkele doelpunten te scoren. De doelpunten wilden er niet in voor HV Grol maar de speelsters bleven strijden.

Het was hard werken in de verdediging, dat deden de meiden van HV Grol goed. Gelukkig wisten ze nog wel te scoren, maar de voorsprong bleef voor Pacelli. Het betekende een eindstand van 5-11. Helaas want er had meer ingezeten voor de meiden van de B1. Toch konden ze tevreden terugkijken op deze wedstrijd, want ze hebben hard gewerkt en geknokt als een team.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd kun je hier versturen. Of naar redactie@streekgids.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.