Bron / auteur: HV Grol
Foto: René van den Mosselaar |

H.V. Grol DS2 – R.S.C. DS2

GROENLO – Op zaterdag 30 april werd de laatste handbalwedstrijd van dames 2 met coach Hennie Woeltjes gespeeld. De dames begonnen de wedstrijd stroef. RSC kwam al snel op voorsprong door drie snelle aanvallen, hier was HV Grol niet op voorbereid. Ze werden wakker geschud waarna er 3 mooie doelpunten door middenopbouwer Esther volgden. HV Grol trok zo de stand weer gelijk. Dit ging door tot een stand van 6-6. Daarna liep de thuisploeg uit. Ze gingen de rust in met 10-6.

HV Grol kwam goed uit de startblokken aan het begin van de tweede helft, door een aantal snelle aanvallen behaalde ze een voorsprong van 15-6. RSC kwam sterk terug met enkele goede aanvallen en penalty’s. Dit stand werd hierdoor 17-15, in het voordeel van HV Grol. Onder andere door het goede keeperswerk van Lorin, behield HV Grol de voorsprong. De wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 20-15.

Tijdens het bedanken hebben de dames Hennie en zijn vrouw Joke in het zonnetje gezet. Hennie neemt, na een aantal jaren gecoacht te hebben, afscheid.


Dit bericht is 1596x gezien