Home » Groenlo » Helemaal klaar voor het nieuwe visseizoen?

Helemaal klaar voor het nieuwe visseizoen?

230

GROENLO – Nog een kleine dertig dagen en de eerste, uit een reeks van 11 GHV competitiewedstrijden, staat op het programma. De eerste wedstrijd is een wedstrijd om de grachtencompetitie en wordt gevist op zondag 30 april. De overige vijf wedstrijden staan gepland op: 28 mei, 11 juni, 3 september, 24 september en 8 oktober. Bij de grachtencompetitie, alweer voor de tiende keer op het programma van GHV, gaat het om het secuur vissen om grote aantallen te vangen. Er wordt namelijk gevist op aantallen en gewicht, dus leunen op die ene grote vis is er niet bij maar actief vissen. Opgeven kan bij Henk Migchielsen, Frank Bomers of door een mail te sturen naar Grachtencompetitie@visseningroenlo.nl.
Op moment van schrijven hebben reeds 13 liefhebbers van het vissen in de Grolse grachten zich opgegeven.

Over iets meer dan vijftig dagen zal de eerste wedstrijd om de IJsselCup gevist gaan worden, een compleet andere visserij dan in de Grolse grachten. Geen dunne lijnen en kleine haken maar “grof” materiaal om de sterke riviervissen aan de schubben te komen. De eerste wedstrijd staat gepland op zondag 21 mei, de overige vier wedstrijden worden gevist op: 25 juni, 27 augustus, 17 september, 29 oktober en 5 november (datums zijn onder voorbehoud). Ook hiervoor kun je je opgeven bij Henk Migchielsen, Frank Bomers of door een mail te sturen naar IJsselCup@visseningroenlo.nl

Naast de GHV competities, alleen voor leden van de GHV, willen we andere liefhebbers ook de gelegenheid bieden om een of meerdere wedstrijden te vissen in de Grolse grachten. Ook dit jaar organiseren we weer de 50+ wedstrijden (op 18 mei, 01 juni en 15 juni), en de vakantieviswedstrijden (op 25 juli en 1 augustus).
Naast deze “laagdrempelige” wedstrijden, ideale instap voor de beginnende wedstrijdvisser, houden we natuurlijk ook onze Open Koppel, zaterdag 13 mei, en de wedstrijd om het Grolse kanon, zaterdag 5 augustus.

En ook voor de jeugdige vissers zijn we weer druk bezig, maar hier later meer over.

Voor meer informatie zie www.visseningroenlo.nl.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen