Home » Sport » Kramp Run Varsseveld aanstaande zaterdag belooft spektakel

Kramp Run Varsseveld aanstaande zaterdag belooft spektakel

1228

VARSSEVELD – Op zaterdag 9 september vindt de elfde editie van de Kramp Run plaats in Varsseveld. Honderden hardlopers zullen deelnemen aan dit jaarlijkse evenement. De Kramp Run, op de kaart gezet in 2011 na een ontmoeting tussen Gert-Jan Wassink en Jan Rademaker tijdens de Zwarte Cross, biedt zowel breedtesport als topsport voor alle leeftijden. De start en finish zijn gevestigd op het Kerkplein in Varsseveld.

Het programma van de Kramp Run op 9 september is als volgt:

  • 16:15 uur – Kidsrun: Kinderen tot en met 9 jaar rennen één kilometer door het centrum van Varsseveld. Het start- en finishpunt is het Kerkplein.
  • 16:30 uur – Jeugdrun: Kinderen tot en met 15 jaar lopen twee rondes van twee kilometer langs hetzelfde parcours als de Kidsrun.
  • 16:50 uur – Framerun: Dit onderdeel is bedoeld voor deelnemers met een lichamelijke beperking, die een speciale driewielloopfiets gebruiken.
  • 17:30 uur – Business- en Recreantenrun: Dit populaire onderdeel omvat twee rondes van elk 2,5 kilometer en steunt stichting Kanjers voor Kanjers.
  • 18:30 uur – Ducona PET Packaging Toprun: Het spectaculairste onderdeel met vijf rondes van één kilometer door Varsseveld, waarbij topatleten strijden om de overwinning.

Het publiek wordt uitgenodigd om deelnemers aan te moedigen en het volledige programma te beleven. Meer informatie is te vinden op de officiële website en sociale mediapagina’s van de Kramp Run: www.kramprunvarsseveld.nl.

Voor meer informatie, bezoek www.kramprunvarsseveld.nl of volg de Kramp Run op Facebook en Instagram.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen