17 april 2024
Home » Sport » Mini- en majorettes van Excelsior behalen prachtige resultaten en plaatsen zich voor voorrondes NK

Mini- en majorettes van Excelsior behalen prachtige resultaten en plaatsen zich voor voorrondes NK

431

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

WINTERSWIJK – Op zaterdag 1 oktober namen de mini- en majorettes van Muziekvereniging Excelsior Winterswijk deel aan een majorettewedstrijd in Zieuwent. Afgelopen weken hebben beide teams intensief getraind en dit heeft geleid tot prachtige resultaten!

Het optreden van het majoretteteam was goed voor een mooie eerste plaats, waardoor zij mogen deelnemen aan de provinciale wedstrijd op 5 november en de voorrondes van het NK. De minirettes zijn geëindigd op een tweede plaats en hebben zich daardoor ook geplaatst voor de provinciale wedstrijd en de voorrondes van de kampioenschappen.

Liza Roekevisch, lid van Excelsior, werd in het verleden al Nederlands Kampioen tijdens het NK. Afgelopen weekend bemachtigde ze met haar drie spectaculaire solo optredens wederom een plek om deel te nemen aan het kampioenschap. Na afloop van de wedstrijd hebben beide teams deze mooie prestaties met elkaar gevierd!

Lijkt het jou ook leuk om te gaan starten met dansen en twirlen? Kom gezellig eens een keer langs op een training om de sfeer te proeven. Kijk voor meer informatie op www.excelsior-winterswijk.nl of neem contact op via info@excelsior-winterswijk.nl!