S.V. Longa ’30 organiseert Kiezeltoernooi

LICHTENVOORDE – S.V. Longa ’30 organiseert dit jaar voor het eerst het Kiezeltoernooi. Dit toernooi wordt het kleine broertje van het bekende Kei-toernooi en toont nogal wat overeenkomsten.

Beide worden gespeeld op zaterdag 25 augustus a.s. en kennen hetzelfde deelnemersveld, te weten SV Grol uit Groenlo, AZSV uit Aalten, RKZVC uit Zieuwent en uiteraard de organiserende vereniging zelf, Longa ’30 uit Lichtenvoorde. Het grote verschil is dat, waar het Keitoernooi voor senioren is, het Kiezeltoernooi bestemd is voor de jeugdselecties JO9-1, JO10-1, JO11-1 en JO12-1.

S.V. Longa ’30 had al langer de wens om gastheer te worden van een dergelijk jeugdtoernooi vertelt Gerben Kerstens, Voorzitter van de activiteitencommissie. “Longa ’30 is een vereniging die alles in huis heeft om een dergelijk toernooi te organiseren; zeker in combinatie met het Kei-toernooi. Door hetzelfde deelnemersveld te kiezen, verwachten we een nog grotere publieke opkomst wat de sfeer alleen maar ten goede komt. Wij hopen dat deze unieke combinatie zal uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend openingsfestijn van het voetbalseizoen in de Achterhoek. Ik wil dan ook, namens Longa ’30, alle voetballiefhebbers uit de regio van harte uitnodigen om de teams te komen aanmoedigen.”

Details van beide toernooien:
Longa ’30  Kiezeltoernooi
Speeldatum: zaterdag 25 augustus a.s.
Aanvang: 12:15 uur
Locatie: s.v. Longa ’30 Multifunctionele Accommodatie de Treffer, Raadhuisstraat 18 in Lichtenvoorde

Longa ’30  State of Art Kei-toernooi
Speelronde 1 – dinsdag 21 augustus a.s.
19:00 uur: Longa ’30 – AZSV
21:00 uur: RKZVC – Grol

Speelronde 2 – zaterdag 25 augustus a.s.
16.00 uur: Longa ’30 – Grol
18.00 uur: AZSV en RKZVC
Locatie: s.v. Longa ’30 Multifunctionele Accommodatie de Treffer, Raadhuisstraat 18 in Lichtenvoorde.