Home » Volleybalvereniging Grol viert 1e lustrum van Univé Oost Nieuwjaarsvolleybaltoernooi met contractverlenging

Volleybalvereniging Grol viert 1e lustrum van Univé Oost Nieuwjaarsvolleybaltoernooi met contractverlenging

273

GROENLO – Inmiddels traditiegetrouw wordt er in de eerste week van het nieuwe jaar onder de vlag van de Volleybalvereniging Grol een recreatief …

De organisatie is verheugd Univé Oost wederom voor 3 jaar als hoofdsponsor te kunnen vastleggen

GROENLO – Inmiddels traditiegetrouw wordt er in de eerste week van het nieuwe jaar onder de vlag van de Volleybalvereniging Grol een recreatief volleybaltoernooi georganiseerd in de sporthal van Sportpark Den Elshof.
Dit toernooi, dat komende editie met 20 deelnemende teams wederom als ‘uitverkocht’ mag worden bestempeld, wordt op zaterdag 5 januari voor de 6e keer georganiseerd. Zo’n 160 volleybal(l)(st)ers van competitief tot recreatief niveau zullen die dag vanaf 13.00 uur op de thuisbasis van de Groenlose Volleybalvereniging strijden om de felbegeerde eer en prachtige prijzen.

Tijdens de laatste 3 jaargangen van dit groots opgezette toernooi heeft Univé Oost zich hoofdsponsor en daarmee naamgever van dit toernooi mogen noemen.
Naar aanleiding van een in 2018 aflopend sponsorcontract heeft de organisatie van het Nieuwjaarsvolleybaltoernooi zich gewend tot Univé Oost met een verzoek tot een contractverlening.
Dit verzoek is namens Univé Oost door Stéphanie Brandt-ter Reegen gehonoreerd en verlengd met een periode van opnieuw 3 jaar.
De organisatie is hiermee zeer verheugd en Univé Oost dan ook erg dankbaar. Met de beschikbaar gestelde middelen wordt het namelijk (mede) mogelijk gemaakt een toernooi van deze omvang te kunnen organiseren.

De organisatie van het Univé Oost Nieuwjaarsvolleybaltoernooi wenst u prettige Kerstdagen en een gezond en sportief 2019 toe, en nodigt u van harte uit om op zaterdagmiddag 5 januari te komen kijken, aanmoedigen en/of mee te doen.