VV Grol DS 1 wint op karakter van Focus DS 2

GROENLO – Zaterdag 8 december om 15:00 uur speelden we een wedstrijd in eigen hal in Groenlo. We mochten het opnemen tegen een oude bekende van vorig seizoen, Focus dames 2. We wisten daardoor dat we een team tegenover ons zouden krijgen met veel ervaring.

De eerste twee sets verliepen goed. We waren geconcentreerd en speelden stabiel. Daardoor wisten we deze sets binnen te slepen. De eerste set eindigde met 25-18 en de tweede set met 25-21.

Op dit moment aangekomen bij de ‘beruchte’ derde set en het was er eentje… Door de vele rally’s in deze wedstrijd begon de vermoeidheid toe te slaan. Er ontstonden meer eigen fouten aan de kant van Grol waardoor we teveel punten verloren. Deze set is dan uiteindelijk helaas verloren met een eindstand van 22-25.

Op naar de vierde en hopelijk laatste set. We beseften dat we deze set zeker moesten winnen. Ook met de reden om mee te blijven doen met de strijd om de top 4 binnen onze poule. Met vechten voor elkaar, vermoeid en op karakter hebben we deze set binnen gesleept met een eindstand van 27-25.

Door het winnen van deze wedstrijd blijven wij op een gedeelde eerste plek staan in de eerste klasse samen met Morgana DVO dames 2. Onze volgende wedstrijd is op 15 december om 15:30 uur bij de Kei in Warnsveld. Dit beloofd een spannende wedstrijd te worden aangezien WSV dames 2 ook in strijd is om de eerste plaats te veroveren. Kom ons daarom ook zeker aanmoedigen!