25 april 2024
Home » Sport » VV Grol DS4 – Dios DS4

GROENLO – Een eerste wedstrijd verslag voor Grol dames 4. Een spannend begin van de wedstrijd waarbij we lastig op gang kwamen, maar met een nette 3-1 overwinning tot gevolg! Communicatie met elkaar bleek de gouden combinatie met een aantal goede aanvallen achter in de hoeken en in het centrum.

De tegenstander kon met prikballen steeds punten pakken. We liepen zelf een aantal punten mis door serve fouten en ballen die met een gemeen boogje over de block werden gespeeld. In de laatste set stond DIOS op scherp, met als resultaat een set winst voor hen. Desondanks geeft het een voldaan gevoel om deze wedstrijd af te sluiten met een 3-1 overwinning

Setstanden:
25-23
25-21
25-20
16-25

Voor de volgende wedstrijd reizen we 17 december af naar Gaanderen, waar we om 15:00 uur de strijd weer aan gaan. Als u tijd en zin hebt, kom gezellig kijken!