16 april 2024
Home » Sport » VV Grol DS1 – Elite Dynamo DS2

GROENLO – Na twee weken geen wedstrijd te hebben gehad, stond er op zaterdag 10 december weer een wedstrijd op het programma voor VV Grol dames 1. Deze keer tegen de huidige nummer 2 op de ranglijst: Elite dynamo dames 2. De dames van Grol waren erop gebrand om de punten in Groenlo te houden, om zo de eerste plaats te behouden. Aan de voorbereiding kon het in ieder geval niet liggen!

Om 15.00u klonk het eerste fluitsignaal en de dames van Grol vlogen uit de startblokken. Er moest hard gewerkt worden voor de punten, maar Grol wist dynamo telkens voor te blijven. De set eindigde dan ook in een 25-17 overwinning voor Grol.

De drie volgende sets zagen er qua spelbeeld totaal anders uit; de dames van dynamo kwamen beter in de wedstrijd en hielden Grol flink onder druk. Grol had veel moeite om onder de druk uit te komen, waardoor ze niet meer in hun eigen spel kwamen. Er waren fases waarin Grol er goed doorheen kwam, maar het was niet genoeg om nog een set te pakken: tweede set 16-25, derde set 23-25, vierde set 20-25.

Een teleurstellend 3-1 verlies voor VV Grol dames 1. Grol staat nog wel steeds op de eerste plek, met een gelijk aantal punten als dynamo. Volgende week staat de laatste wedstrijd van 2022 op het programma. Om 14:30u speelt Grol tegen en in Beltrum. De dames kunnen alle support gebruiken om de koppositie vast te houden, dus wees welkom!