Home » Sport » Wedstrijdverslag HCW – Grol meiden E1

Wedstrijdverslag HCW – Grol meiden E1

217

GROENLO – De E-jeugd had zondag HCW op het programma staan. Dus gingen de meiden van Grol op weg naar Winterswijk. Voor de wedstrijd werd de afspraak met de coaches gemaakt dat de meiden goed moesten kijken wie er vrij stond en erlangs moesten stuiteren als ze de bal niet af konden spelen. Ook werd de nieuwe mascotte toegevoegd aan het team en moest er een naam voor worden bedacht, maar daar konden de meiden het nog niet over eens worden.

Vol goede moed en met de nieuwe mascotte ging Grol de wedstrijd in. Er kwamen al snel een paar mooie aanvallen waar goed naar elkaar werd gekeken en waarbij de meiden er zelfs voor zorgen dat ze elkaar vrij konden spelen. Een snelle bal terug vanaf de hoek of langs een speler heen stuiteren en vervolgens een andere verdediger trekken waardoor er een teamgenootje vrijkwam resulteerde in een paar spectaculaire doelpunten.

Ook verdedigend gaat het steeds beter, de meiden staan geen ‘lucht’ meer te verdedigen en zorgden ervoor dat de goede spelers van HCW bijna niet meer konden gooien. Dit zorgde ervoor dat er veel boogballen richting de keepers kwamen. Ook werd er niet geschrokken door de ballen die wel loeihard op de keepers afkwamen, maar werden fantastisch tegengehouden door de meiden die in het goal hebben gestaan. Al met al hebben de meiden met veel plezier gehandbald en de winst moest natuurlijk gevierd worden met een bultje.

Weet u nog een leuke naam voor onze mascotte? Deel het met ons en moedig ons aan tijdens onze volgende wedstrijd die we om 11.30 uur thuis spelen tegen Quintus!

Bron(nen) & Afbeelding(en)