Home » Winterswijk » Popprijs 3e editie voor jong talent in Winterswijk

Popprijs 3e editie voor jong talent in Winterswijk

728

-aanmelden kan nog!-

WINTERSWIJK – Zaterdag 22 juni is de markt van Winterswijk opnieuw het toneel van een inmiddels gevestigde traditie, de Winterswijkse Popprijs voor jong Winterswijks poptalent.
Vanaf 21.00 uur geven de deelnemende muzikanten een spetterend concert waar het publiek hopelijk in groten getale op afkomt. Hun verrichtingen worden beoordeeld door een deskundige jury. Zij bepaalt wie uiteindelijk de winnaar wordt van de popprijs 2024, een stimulans voor verdere ontwikkeling op het terrein van de popmuziek. De popprijs, een initiatief van de gemeente Winterswijk, is een jaarlijks terugkerend fenomeen.

De organisatie van de popprijs is in handen van de Stichting Ondernemen met Cultuur en Boogie Woogie – instituut voor kunst en cultuur.

Traditie als popdorp
Winterswijk kan bogen op een rijke traditie inzake een veelzijdige popcultuur. De popprijs is in het leven geroepen om de lokale popmuziek te stimuleren en oude tijden te doen herleven.
Voor de winnaar stelt de gemeente 1000 euro ter beschikking en tevens komt deze in aanmerking voor een opname dag en een mix dag bij Boogie Woogie.

Inschrijven kan nog!
Bands, singer- songwriters, hiphop artiesten en rappers kunnen zich t/m woensdag 12 juni aanmelden via workshops@boogiewoogie.nl door het insturen van een audio opname (kan via WeTransfer). Na 12 juni wordt er een selectie gemaakt aan de hand van de toegestuurde geluidsbestanden. Maximaal zes items kunnen voor de eindronde op de markt geprogrammeerd worden. Deelname is gratis en staat open voor jonge muzikanten uit Winterswijk t/m 28 jaar!

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.