Home » Borculo » Nieuwe Stichting ‘Ik ben goed zoals ik ben’ Gelanceerd in Borculo

Nieuwe Stichting ‘Ik ben goed zoals ik ben’ Gelanceerd in Borculo

1004

BORCULO – In een belangrijke stap naar een inclusievere samenleving is op dinsdagmiddag in Borculo de officiële oprichtingsakte getekend van de Stichting ‘Ik ben goed zoals ik ben’. Deze gebeurtenis markeert de transformatie van het bekende ‘Ik ben… campagne’ project naar een stichting, die zich inzet voor de normalisatie van seksuele- en genderdiversiteit en het vieren van zelfexpressie.

De afgelopen jaren heeft het team achter de campagne hard gewerkt aan het bevorderen van acceptatie en respect binnen de gemeenschap. “Onze missie om een wereld te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn, zonder labels of hokjes, is nu meer verankerd dan ooit,” aldus een woordvoerder van de stichting.

De overgang naar een stichting kwam als een natuurlijke stap na tal van positieve reacties en toenemende steun vanuit verschillende hoeken van de samenleving. “De stichting zal ons in staat stellen onze doelen op een meer gestructureerde en duurzame manier te verwezenlijken en verder uit te breiden,” vertelde een enthousiaste bestuurslid tijdens de ceremonie.

Met de oprichting van de stichting ‘Ik ben goed zoals ik ben’ zet het team zich nu in om hun invloed te vergroten en nieuwe initiatieven te ontplooien die bijdragen aan een maatschappij waar respect en acceptatie de boventoon voeren. Het bestuur en team van de stichting zijn “super trots” en vol verwachting over wat de toekomst zal brengen.

Geïnteresseerden worden aangemoedigd om contact op te nemen via info@ikbencampagne.nl of de website te bezoeken op www.ikbencampagne.nl voor meer informatie over hoe zij kunnen bijdragen aan deze nobele zaak.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.